Pehea e hoʻohana ai i ka ʻaila niu puʻupaʻa.

hoʻohana-ʻaila-niu-puʻupaʻa-1

ʻAʻai Baked: Hiki ke hoʻohui ʻia i ka smoothies, ice cream, a hoʻohana ʻia i ka kuke ʻana a i ʻole ka kuke ʻana, no nā ʻono ʻoi aku ka maikaʻi e like me nā keke i hana ʻia i ka home, a piha i ka wā i hana ʻia meaila niu.

E hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili: Ma hope o ka ʻauʻau ʻana, e kau i ka nui kūpono i ka maka a i ʻole ke kino, lomilomi no 1 a 2 mau minuke, hiki ke komo koke i loko o ka ʻili a hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili.Hiki iā ia ke hōʻemi i nā wrinkles, ʻoi aku ka nui o nā wahi e ulu ai nā wrinkles ma nā kihi o nā maka.ʻO ka hoʻohana lōʻihi e loaʻa nā hopena maopopo.

ʻO ka Sunscreen: Ke kū'ē nei ia i nā kukuna UV, no laila ua kūpono ia no ka hoʻohana ʻana i nā hana pale lā, a ʻoiaʻiʻo hoʻi no ka ʻili sunburned.

ʻO ka pale lā: Hiki iā ia ke kōkua i ka lā i ke kāohi ʻana i ka hele ʻana o nā kukuna ultraviolet, no laila ua hoʻohana ʻia ʻo ia ma ke ʻano he pale lā.E hoʻohana i ka wā e ʻauʻau ai i ka lā no kahi ʻeleʻele maikaʻi no ka ʻili palaoa nani.

Mālama lauoho: Hiki ke hoʻohana ʻia ma ke ʻano he lapaʻau ma mua o ka holoi ʻana a i ʻole kahi holoi hohonu e pale ai i ka hina a i ʻole ka lauoho lauoho.

Ke hoʻohana nei, e like me ko lākou lauoho lauoho a me ka lōʻihi.Inā lōʻihi a mānoanoa ka lauoho, e hoʻohana i 5 punetēpē;inā he pōkole a lahilahi, e hoʻohana i 3 a 4 punetēpē.A laila hoʻoheheʻe i ka ʻaila niu a kau i kou lauoho.Hiki iā ʻoe ke waiho i ka pō a holoi i ke kakahiaka aʻe.

Mea Hoʻomaʻemaʻe Kūlohelohe: E hoʻomaʻamaʻa i kahi ʻaila niu liʻiliʻi ma ka pālima o kou lima, e hoʻopili maʻalahi i ka maka a me ka lomilomi ʻana, a laila e hoʻohana i ka ʻiʻo a i ʻole ke kāwele pulu e wehe i ka make-up.

hoʻohana-ʻaila-niu-puʻupaʻa-2

Hoʻomaikaʻi i ka ʻili ʻinoʻino, hoʻonāukiuki: He anti-inflammatory ka ʻaila niu a kōkua i ka hoʻōla ʻana i nā ʻeha, nā ʻōpala a me nā ʻōpala, a hoʻomaha i nā ʻoki pahi ma hope o ke koli ʻana;Hiki iā ia ke hoʻololi i ka ʻaila mineral no nā lehelehe chapped, eczema, a me nā pilikia ʻili ʻē aʻe.

No ka pale ʻana i nā niho a me nā ʻāʻī: E lawe ma kahi o 1 punetēpē o ka aila niu a kāmu i kou waha no 20 mau minuke e kōkua i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kou waha a me nā niho a pale aku i nā lua.E akahele o ale, e kuha ma hope o ka holoi ʻana.

ʻO ke ʻano hoʻohemo ʻana:ʻAila niuloaʻa i ka adsorption ikaika a ʻo ia ke koho mua no ka detoxification ʻili.Manaʻo ʻia e koho i hoʻokahi lā o ka mahina e hoʻohana ai i ka aila niu no ka hoʻomaʻemaʻe kino.ʻO ke ʻano o ka hui ʻana i ka aila niu, ka aila sesame a me ka aila ʻoliva i ka ratio o 1: 1: 1, e kau i kahi papa mānoanoa ma ke kino a me ke poʻo, kali no 15 a 20 mau minuke a laila holoi.ʻAila niuhana wale no.

hoʻohana-ʻaila-niu-puʻupaʻa-3


Ka manawa hoʻouna: Mar-28-2022